O nás
kdo jsme a proč a jak to děláme? kdo se bude starat o vaši spokojenost?
Jsme cateringovou společností se špičkovým gastronomickým týmem a nejmodernějším technickým zázemím. Naši lidé mají bohaté domácí i zahraniční zkušenosti, sledujme poslední trendy v oboru. Zajistíme pro vás catering na akcích v Olomouci i o po celé střední Moravě. Jsme tu pro firmy, veřejné instituce i soukromé akce k důležitým životním událostem. Unikátní catering připravíme vždy „na klíč“, aby s vaší akcí ladil a podtrhl její charakter. Starosti přenechejte nám, věnujte se naplno vašim hostům, garantujeme vám, že budou odcházet s nezapomenutelným gastronomickým zážitkem.
Vaříme poctivě, jen z nejkvalitnějších surovin. Soustředíme se na čerstvé lokální a sezónní suroviny (maso, ryby, sýry, bylinky) od nejlepších místních farmářů. Náš catering je také show. Živé vaření bude pastvou pro vaše smysly již ve fázi přípravy. Náš tým je přátelský a zapálený, naši lidé se k vám budou chovat vždy pozorně, zdvořile a vstřícně. Sdílíme s Vámi ohleduplný přístup k životnímu prostředí a tomu přizpůsobujeme naše chování i užívané pracovní postupy.
Jádrem kvalitních gastronomických služeb je vždy kuchař. Do pokrmů vtiskuje svůj temperament, kreativitu, zkušenosti. Všichni naši kuchaři jsou originální osobnosti. Každý tým ale potřebuje skutečnou hlavu. Jsme hrdí, že naším šéfkuchařem je Roman Paulus, jedna z nejrespektovanějších osobností české gastronomie. Jsme PAULUS Catering.
ROMAN PAULUS
majitel a kreativní šéf
Od dětství snil, že bude jednou vařit ve velkých mezinárodních hotelích v zahraničí. Sen si splnil, získal zkušenosti v nejlepších z nich, absolvoval stáže v prestižních gastronomických školách. Nastartoval tak kariéru, v rámci které se stal českou gastronomickou legendou. Podařilo se mu šestkrát získat nejvyšší gastronomickou metu - michelinskou hvězdu. Jeho kuchařský rejstřík je široký: od tradičních domácích specialit až po exotickou romantiku etnických kuchyní. Jídlo od Pauluse vždy znamená jistotu nezapomenutelného gastronomického zážitku.
KARIÉRA
- 90. léta - Rakousko
- 1999 - hotel Savoy v Londýně
- 1999 - zaoceánská loď Queen Elizabeth 2
- 2000 – 2007 - hotely řetězce Hilton (Vídeň/Praha)
- 2008 - 2020 - šéfkuchař Radisson Blu Alcron Prague
ODBORNÁ ŠKOLENÍ A STÁŽE
- The Emirates Academy of Hospitality Management/Ecole Hoteliere de Lausanne
- michelinská restaurace La Pergola (Řím)
- Maison du Boeuf (Brusel)
OCENĚNÍ
- 2004 Mladý manažer roku (Národní federace hotelů a restaurací ČR)
- 2012 - 2017 - michelinská hvězda od MICHELIN Guide
„Catering je tvořivá práce, a proto mě baví. Menu, které vám budeme servírovat, promyslím do posledního detailu. Bohatá paleta chutí a vůní podtrhne úspěch vaší akce. Rád svá jídla podávám osobně. Díky cateringu poznávám nová místa a skvělé lidi. Teším se na setkání s vámi. Mým cílem je nabídnout vám i vašim hostům zážitek na celý život.”
Roman Paulus
DANIEL SCHINER
ředitel
Už při Střední hotelové škole ve Velkém Meziříčí absolvoval několik zahraničních stáží. Působil v restauracích v Olomouci i v Praze (na Střeleckém ostrově), táhlo ho to ale do světa. Pět let poznával taje gastronomické branže na exotických Bermudách (USA) a životní lásku k italské kuchyni si vytvořil při práci v rodinném romantickém hotelu v Toskánsku v Itálii. Po návratu stál od počátku u zrodu LOBSTER Family restaurant.
„Každá firemní či veřejná akce má svůj hlavní cíl. Jako pořadatelé se potřebujete osobně věnovat hostům. Starost o jejich komfort a kvalitní služby přenechejte profesionálům. My vám garantujeme, že budou odcházet spokojeni.”
Daniel Schiner
TOMÁŠ RYZNER
catering manažer
Tomáš měl vždy blízko k eventům a gastronomii. Po studiích v Olomouci a Velké Británii pracoval jako manažer Ski parku Hrubá Voda, kde zastával i místo provozního ředitele restaurace. Řadu zkušeností s pořádáním akcí získal také ve funkci ředitele Divadla na Šantovce nebo jako event manager společnosti zajišťující výstavy pro obchodní centra. Vztahy s klienty a vystavovateli si utužil i jako hlavní produkční Garden Food Festivalu, největší akce festivalové gastronomie v Česku.
„Práce v Paulus Cateringu je přirozeným vyústěním mojí dosavadní kariéry. Mým posláním je spokojený klient, ať je to otec svatby, manažer teambuildingové agentury, pořadatel festivalu nebo majitel firmy, která si u nás objedná catering. Samozřejmě vždy před sebou vidím i každého člověka, který si nakládá na talíř dobroty z rautového stolu nebo sleduje gastro show našich kuchařů.“
Tomáš Ryzner
petra paulusová
obchodní manažerka
Pro Petru je gastronomie a vše, co je s ní spojené, nejen součástí práce, ale i každodenního života. Po boku Romana Pauluse to snad ani jinak nejde. Petra vystudovala Vysokou školu hotelovou v Praze a poté načerpala bohaté zkušenosti ze servisu v prestižních hotelích Four Seasons a Hilton. Prošla si nejen všemi restauracemi, ale pracovala i v obchodním oddělení. Obzory ji rozšířil také dvouletý studijní pobyt v Anglii.
„Baví mě jednání s klienty, protože vím, že jim nabízím jeden z nejkvalitnějších cateringů, který mohou na českém trhu dostat. Mám za sebou pevné firemní zázemí i velké zkušenosti z oboru. Ráda se akcí také účastním, abych měla přímou zpětnou vazbu s naším servisem i zákazníkem. Tím získávám další cenné zkušenosti, které můžu nabídnout novým klientům. Moje práce je zároveň mým koníčkem. Aby taky ne, doma s manželem neřešíme téměř nic jiného.“
Petra Paulusová
Zajímají vás naše služby?